Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Tryffelmajo - recept

Tryffelns speciella smak gör sig extra bra i en fet majonnäs. Långpeppar har en rundare och lite blommigare smak än vanlig svartpeppar. 

Tryffelmajo - recept
Tryffelmajo - recept
Tryffelmajo - recept
Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Ingredienser

  • 3 dlmajonnäs
  • 1 litensvart tryffel
  • salt
  • långpeppar- malen eller svartpeppar
  • evtryffelolja- ett par droppar

Gör så här

  1. Riv tryffeln fint och blanda i majonnäsen.

  2. Smaka av med salt, peppar och eventuellt lite tryffelolja för att förstärka smaken ytterligare.

Vad tyckte du om receptet?

Det är väldigt enkelt att göra egen majonnäs, recept hittar du här.

Recept från Mitt kök