Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Tryffelaioli

Tryffelaioli är en allsidig röra som även passar som dipp till grönsaker, chark och bröd.

Tryffelaioli
Tryffelaioli
Tryffelaioli
Foto: Lina Eriksson

Ingredienser

  • 2äggulor
  • 1 tskdijonsenap
  • 3 dlrapsolja
  • 2 dlpecorino- finriven
  • 1 mskvitvinsvinäger
  • 1 tsktryffelolja
  • 1 krmsalt
  • 1 krmsvartpeppar- nymald

Gör så här

  1. Vispa ihop äggulor och senap. Tillsätt oljan lite i taget under kraftig vispning. Vispa till en tjock majonnäs.

  2. Rör i ost, vinäger och tryffel­olja. Krydda med salt och peppar.

Vad tyckte du om receptet?