Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Om du saknar trillingnöten i chokladasken kan du enkelt göra eget godis. Godiset är populärt hos många, här med ett överdrag av vit choklad.
Sätt ugnen på 175°. Lägg nötterna på en plåt. Rosta dem mitt i ugnen tills de fått färg. Lägg de varma nötterna i en kökshandduk och gnugga bort skalet.
Hacka den vita chokladen. Smält den i en skål över sjudande vattenbad. Rör ner hasselnötterna. Ta upp nötterna och lägg dem tre och tre på en plåt med bakplåtspapper. Låt dem stelna.
Hacka den mörka chokladen. Smält den i mikron eller över vattenbad. Ringla chokladen över trillingnötterna.