Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Ibland "måste" man trolla fram en dessert, då är det här den perfekta lösningen. Köp färdig brownie och ge den lite extra smak av likör. Varva sen med en läcker chokladgrädde och blåbär.
Tryffeln: Hacka chokladen grovt. Koka upp grädde och honung i en liten kastrull. Ta från värmen och blanda i chokladen. Rör tills den smält. Låt kallna i rumstemperatur, cirka 1 timme.
Dela brownien i grova bitar och blanda med likören.
Vispa grädden ganska löst. Spar cirka 2 msk av chokladtryffeln till garnering. Vänd ner hälften av grädden i resten av chokladtryffeln.
Varva brownie, chokladmousse, grädde och blåbär i glas. Toppa med en klick chokladtryffel och några blåbär.
Recept från Mitt kök