Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Trai Cay Muoi Ot – frukt med salt och chili

"I Vietnam älskar vi sötsaker, men vi äter sällan efterrätter annat än frukt. Salt och chili hjälper fram smakerna. Det kanske verkar konstigt, men jag har aldrig träffat en svensk som inte tyckt om det när de väl testat." - Minh Du Alneng

Trai Cay Muoi Ot – frukt med salt och chili
Trai Cay Muoi Ot – frukt med salt och chili
Trai Cay Muoi Ot – frukt med salt och chili
Foto: Helén Pe

Ingredienser

  • pomelo
  • mango
  • vattenmelon
  • ananas

Gör så här

  1. Skär skalad och urkärnad frukt i skivor eller bitar.

  2. Strö över flingsalt och chiliflakes och garnera med granat­äppelkärnor och mynta.

Vad tyckte du om receptet?