Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Tortillarullar med tonfisk & philadelphia


Hoppa inte över att steka tortillarullarna, det gör det där lilla extra.

Tortillarullar med tonfisk & philadelphia

Tortillarullar med tonfisk & philadelphia

Tortillarullar med tonfisk & philadelphia

ÅSA DAHLGREN

Ingredienser

  • 4tortillabröd- av mellanstorlek
  • 200 gphiladelphia
  • 1 mskdijonsenap
  • 0,5rödlök- finhackad
  • 0,5 dlgräslök- finhackad
  • 1vitlöksklyfta
  • 1 burktonfisk i olja
  • salt
  • peppar
  • olivolja- att steka i

Garnering:

  • rödlök- finhackad
  • gräslök- finhackad

Gör så här

  1. Blanda Philadelphiaost, dijon­senap,­ rödlök, gräslök, pressad vitlök, avrunnen tonfisk, salt och peppar till en röra.

  2. Bred röran ovanpå tortillabröden och rulla ihop till fyra rullar. Så långt kan du förbereda innan festen.

  3. Stek tortillarullarna i olivolja så att de får färg. Dela rullarna i skivor och garnera med rödlök och gräslök. De är godast varma eller lite ljumma men de är också jättegoda kylskåps­kalla.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök