Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Färgglatt och smakrikt tilltugg. Krispigt bacon möter söt dadel och lite hetta från jalapeñon i denna spännande rulle. Hittar du inte rödbetstortillabröd går det självklart bra med vanligt tortillabröd också.
Kärna ur och strimla dadlarna.
Stek baconet krispigt i en stekpanna. Låt rinna av på hushållspapper. Stek dadlarna i baconfettet tills de blir krispiga. Låt dem rinna av på hushållspapper.
Kärna ur och finhacka chilin. Bred färskost på tortillabröden, ta lite extra längst upp i kanten där tortillan ska slutas ihop senare.
Fördela baconskivor, dadlar, chili och rucola på bröden. Rulla ihop till en tajt rulle.
Skär bort ytterkanterna på bröden och skär dem i skivor.