Recept & styling Lena Söderström Foto Eva Hildén
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på tortilla med potatis. Jättegod tapasrätt! Du kan byta den råstekta potatisen mot exempelvis överbliven kokt potatis.
Skär potatisen i bitar. Dela, kärna ur och skär paprikan i små bitar.
Stek potatisen i oljan i en stekpanna ca 15 minuter. Tillsätt paprikan och stek ca 5 minuter. Salta och peppra.
Sätt ugnen på 200 grader.
Vispa ihop ägg och mjölk i en bunke. Smaka av med salt. Blanda i osten. Blanda i potatisen och paprikan.
Häll potatis- och äggblandningen i en ugnssäker form klädd med bakplåtspapper. Lägg på tomaterna. Sätt formen i mitten av ugnen ca 30 minuter eller tills äggsmeten stannat och tortillan fått fin färg. Garnera med flingsalt, peppar och basilika.
Recept & styling Lena Söderström Foto Eva Hildén
Recept från Mitt kök