Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Kassler i tärningar ger god smak och mättar fint i en pastagratäng.
Koka pastan i lättsaltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen. Sila av vattnet. Låt pastan rinna av.
Fräs lök, salladslök och kassler i smör i en stekpanna några minuter.
Rör ner i pastan i en bunke. Tillsätt osten. Häll över i en smord, ugnssäker form.
Vispa ihop senap, vetemjöl, matlagningsgrädde och kycklingfond i en kastrull och låt sjuda 5 minuter. Smaka av med salt och nymald peppar.
Ta kastrullen från plattan.Rör ner ägget i såsen. Häll såsen över pastablandningen. Grädda i mitten av ugnen, 200 grader, cirka 15 minuter. Servera med kokt broccoli.
Recept från Mitt kök