Recept & styling Caroline Hofberg Foto Ove Lindfors
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Pastasalladen får det där lilla extra med färsk tortellini i stället för "vanlig" torkad pasta. Rostad pumpa, kål och päron ger en värmande och vintrig känsla till den varma pastasalladen.
Sätt ugnen på 225 grader. Skala pumpan och skär i mindre bitar. Lägg i en ugnsform, gärna av teflon.
Smält smöret och låt det bli brynt. Häll smöret över pumpan. Blanda med chiliflakes.
Rosta i mitten av ugnen cirka 12 minuter.
Skölj och klyfta päronen. Ta ut ugnsformen och blanda pumpan med päron och kål. Krydda med salt. Fortsätt rosta cirka 8 minuter.
Koka pastan enligt förpackningen. Häll av kokvattnet.
Häll över pastan i formen med grönsaker. Blanda i citronskal och vänd noga runt så allt blandas med det brynta smöret. Smaka av med salt.
Lägg upp och toppa med rostade nötter och riven pecorino.
Recept & styling Caroline Hofberg Foto Ove Lindfors
Recept från Mitt kök