Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Välkända västsvenska smaker tillagade med lite extra finess.
1 Salta och peppra fisken på båda sidor. Stek fisken i smör/rapsolja i varm panna på skinnsidan tills skinnet är gyllenbrunt och krispigt. Vänd och stek på köttsidan tills fisken är klar.
Koka äggen 3-5 minuter, så de blir löskokta. Skala äggen, skär av toppen och gröp försiktigt ur äggulan (inget av vitan ska med) när rätten ska serveras.
Servering: Arrangera den stekta fisken med smörstekt dillpotatis på tallrikar. Lägg försiktigt en löskokt äggula på potatisen och ringla pepparrotssås över.
Recept från Mitt kök