Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 22g
Protein: 38g
Kolhydrater: 48g
Recept på torskfilé i krämig paprikasås. Ajvar relish med pepparrotsmak finns i välsorterade butiker. Den kan bytas ut mot annan ajvar.
Skölj och halvera potatisen. Koka den mjuk i lättsaltat vatten.
Skär fisken i 2 x 2 cm stora bitar. Strö på 1 tsk salt. Koka upp grädde, ajvar relish och smulad buljongtärning. Lägg i fisken och låt sjuda under lock ca 6 min. Tina räkorna och låt rinna av på hushållspapper. Repa dillen.
Skala och strimla löken. Stek den i 1 msk smör i en stekpanna ca 2 min. Vänd ner spenaten. Krydda med 1/2 tsk salt och 1 krm peppar. Blanda ner potatis och dill.
Servera fisken med spenat-potatis.