Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En rätt med fina och rena smaker som dessutom är mycket lättlagad.
Sätt ugnen på 200°. Tillaga riset enligt anvisning på förpackningen.
Skala och skiva löken tunt och fräs den mjuk på medelvärme i ½ msk smör. Tillsätt spenaten och låt den sjunka ihop. Fördela i en ugnssäker form. Lägg fiskfiléerna över spenaten och krydda med 3/4 tsk salt och 1 krm peppar.
Skär tomaterna i tjocka skivor. Lägg tomater och kapris på fisken. Koka upp grädde, smulad fiskbuljongtärning och vinäger i en liten kastrull. Häll såsen över fisken.
Tillaga mitt i ugnen ca 12 min, tills fisken är genomkokt, ca 60° innertemperatur. Servera med ris.