Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 33g
Protein: 32g
Kolhydrater: 44g
Recept på torsk i dijonsenapssås med dill och potatis- och palsternacksstomp. Mild och krämig fiskgryta med mos.
Skala potatis och palsternacka och skär i bitar. Koka dem mjuka i saltat vatten. Häll av kokvattnet och tillsätt 1 dl mjölk. Stompa rotfrukterna. Krydda med 1 tsk salt och 1 krm peppar.
Skär fisken i bitar. Krydda med 1 tsk salt. Koka upp grädde, 1 dl mjölk, senap, buljongtärning och vinäger i en traktörpanna. Lägg i fisken, sänk värmen och sjud tills fisken är precis färdig,
Hacka dillen. Halvera tomaterna. Lägg dill och tomater i pannan. Servera tillsammans med stompet.