Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Den milda och goda italienska tonfisksåsen, som vanligtvis serveras till kokt kalvkött, passar utmärkt som mingelrätt när den serveras i glas.
Låt tonfisken rinna av. Mixa med yoghurt, citron, kapris, sardeller och hälften av grädden.
Blötlägg gelatinet i kallt vatten i 5 minuter.
Värm resten av grädden i en kastrull på svag värme. Ta från värmen. Krama ur gelatinet och blanda med grädden. Låt svalna. Rör ner gelatinblandningen i en fin stråle i tonfiskröran. Smaka av med salt och peppar.
Häll upp i 8 små glas. Låt stelna i kylen i cirka 4 timmar.
Garnera med hackad persilja, chili, oliver och coctailkapris.
Recept från Mitt kök