Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Tonfisktartar på flatbröd

Tonfisktartar på flatbröd
Tonfisktartar på flatbröd
Tonfisktartar på flatbröd
Ann-Charlotte Fägerlind

Ingredienser

  • 400 gtonfiskfilé
  • 0,5 stlime- saft
  • 1 tskwasabipasta
  • 2 tsksoja
  • 1 tskingefära- färsk riven
  • 2 mskkoriander- finhackad, eller bladpersilja
  • 24 bladkoriander- för garnering
  • 24 stkex- flatbröd eller crackers

Gör så här

  1. Skär tonfisken i små kuber.

  2. Blanda limesaft, wasabi, soja och ingefära i en skål. Rör ner tonfisken och den hackade koriandern eller persiljan.

  3. Tartaren håller sig fräsch i kylen i några timmar. Lägg upp den på flatbröden precis innan servering. Garnera med korianderblad eller persilja.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök