Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Rester över efter festen? Ta med som lunch till stranden.
Mixa äggulorna med dijonsenap, citronjuice från 1/2 citron och hälften av tonfisken med rapsoljan till en tjock majonnäs. Smaka av med salt och peppar.
Koka äggen 8 minuter från att vattnet kokat upp.
Skär baguetten i tunna skivor.
Dela avokadorna i halvor och gröp ur köttet med en sked i mindre bitar. Skär tomaterna i tärningar.
Slunga tomat, kapris, spenat, avokado, dill och baguette i en bunke.
Lägg i fina skålar. Bryt över den andra delen av tonfisken och halverade ägg samt klicka ut tonfiskröran. Avsluta med att ringa över lite olivolja och nymalen svartpeppar.
Recept från Mitt kök