Recept av Suzanne Ribbing
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Tonfiskröra i gemsallad är god picknickmat. Förbered två olika tonfiskröror. Ta med gemsalladshuvuden och skeda upp rörorna på plats.
Hot tuna: Låt tonfisken rinna av. Gröp ut fruktköttet ur avokadorna och tärna det. Tärna tomaten. Ansa och finhacka löken.
Blanda färskost, majonnäs, srirachasås och lime. Krydda med salt och peppar. Blanda ner tonfisk och grönsaker.
Röra: Låt tonfisken rinna av. Skala och hacka äggen. Ansa och finhacka löken. Hacka dillen.
Blanda crème fraiche och majonnäs. Blanda i tonfisk, ägg, lök, dill och kapris. Krydda med salt och peppar.
Fördela tonfiskrörorna i salladsblad när de ska ätas.
Recept av Suzanne Ribbing