Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Koka äggen, 8–10 minuter. Låt dem kallna och halvera dem sedan på längden. 2 Gröp ur äggulan och lägg hälften i en skål. Spara resten till dekoration. 3 Blanda ner den väl avrunna tonfisken i skålen med kokt äggula. Rör ner 1–2 msk majonnäs, så det precis binder tonfiskröran. Smaka av med chilisås och tabasco. 4 Fyll de urgröpta ägghalvorna med tonfiskröran och lägg äggen med den platta sidan nedåt på ett serveringsfat. 5 Rör ut yoghurten med 1–2 msk majonnäs. Ringla över äggen. 6 Smula resten av äggulan över äggen. Servera med gröna oliver som skurits i halvor.
Recept från Mitt kök