Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Smakrikt. Grilla tonfisk tills den fått fina grillränder men fortfarande är rosa inuti. Avnjut tillsammans med havskräftor och en fruktig salsa. Om du inte har chiliexplosion hemma kan du ta vilken annan chilikrydda som helst.
Pensla tonfisken med olja och krydda med chili explosion och salt. Grilla fisken över glöd, cirka 1-2 minuter per sida. Grillas den för länge blir fisken torr.
Blanda oljan med chili explosion, rivet skal av limefrukten, salt och honung.
Dela havskräftorna på längden med en vass kniv. Pensla snittytorna med kryddoljan och grilla 1 minut per sida över glöd.
Dela och kärna ur avokadorna. Lossa fruktköttet med en sked och skär det i tärningar. Skala ananasen och skär bort den hårda stocken i mitten. Skär frukten i bitar.
Dela tomaterna i klyftor, ta bort kärnorna och skär i smala strimlor. Blanda i en skål med avokado, ananas och pressad limesaft.
Smaka av med salt, peppar och grovriven koriander.
Recept från Mitt kök