Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Tonfisk- och äggbaguette


Äpple, ägg och smörgåsgurka är mycket gott tillsammans med tonfisk i en röra. Fyll baguetter med röran och lunchen är fixad! Jag använder tonfisk i olja för jag tycker den smakar mer.

Tonfisk- och äggbaguette
Tonfisk- och äggbaguette
Tonfisk- och äggbaguette

Annika Broman

Ingredienser

  • 2ägg- kokta kalla
  • 1 litetäpple- rött
  • 250 gkeso- naturell
  • 1 dlcrème fraiche
  • 1 dlgräslök- finhackad
  • 1 dlsmörgåsgurka- finhackad
  • 1 burktonfisk i olja
  • salt
  • peppar
  • 4baguette- ganska stora bitar
  • svartpeppar- grovkornig
  • gräslök- finhackad

Gör så här

  1. Skala äggen och skär dem i tärningar. Skär äpplet i små tärningar.

  2. Blanda ägg, äpple, keso, crème fraiche, gräslök och smörgåsgurka i en bunke.

  3. Låt tonfisken rinna av och tillsätt den till röran. Smaka av med salt och peppar.

  4. Skär en skåra i baguetterna och fyll dem med röran. Strö på svartpeppar och gräslök.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök