Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Koka en läcker och värmande tomatsoppa. Toppa med lite crème fraiche, basilika och servera med parmesanchips.
Tomatsoppa: Hacka rödlöken och vitlöken. Fräs rödlöken och vitlöken i oljan i en kastrull.
Häll på grönsaksbuljongen och de passerade tomaterna. Koka upp och sjud några minuter.
Smaka av med salt och peppar. Mixa soppan med en mixerstav.
Parmesanchips: Sätt ugnen på 200 grader.
Riv parmesanosten och lägg i högar på en plåt med ett bakplåtspapper. Platta till något och grädda mitt i ugnen i cirka 5 minuter.
Låt svalna och stelna på plåten.
Servering: Servera soppan i skålar med crème fraiche, basilika och parmesanchips. Strö över malen svartpeppar.
Recept från Mitt kök