Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Tomatsås

Servera till nykokt pasta, gärna med färskriven parmesan och nymalen svartpeppar.

   1 Skala, hacka och fräs vitlöken och löken mjuka i oljan i en kastrull utan att de tar färg, cirka 3 minuter. Tillsätt tomater, vin, råsocker, salt och basilika.
  2 Koka upp under omrörning och sjud under lock 30 minuter. Smaka av.

Tomatsås
Tomatsås
Tomatsås
EVA HILDÉN SMITH

Ingredienser

  • 23vitlöksklyftor
  • 1lök- finhackad
  • 3 mskolivolja
  • 2 burkarkrossade tomater
  • 1 dlmatlagningsvin- rött
  • 1 mskråsocker
  • 1 tsksalt- ca
  • 3 mskbasilika- finhackad

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök