Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Det här är tomat– och mozzarellasallad de luxe. Rostat bondbröd med lite olivolja och flingsalt är gott att servera till salladen.
Dressing: Grovhacka nötter, sardeller och vitlök. Mixa alla ingredienserna med mixerstav. Smaka av med salt.
Sallad: Dela tomaterna. Klyv chilifrukten på längden, skrapa ur kärnorna och hacka chiliköttet.
Blanda tomater, chili, olivolja, citronsaft, salt och peppar.
Vänd ner ruccolan i tomatsalladen precis vid servering.
Lägg upp tomatsalladen på tallrikar. Lägg burratan på tallrikarna och dela den på mitten. Klicka dressing över osten. Strö över några myntablad.
Recept från Mitt kök