Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 27g
Protein: 39g
Kolhydrater: 50g
Recept på gratinerade spättarullar med tapenade. Lättlagad rätt som snabbt kommer på matbordet tack vare färdig tapenade och tomatsås.
Sätt ugnen på 225°. Lägg ut spättafiléerna på en skärbräda. Krydda med 1 tsk salt och 1 krm peppar. Klicka på tapenade och rulla ihop filéerna. Lägg dem i en ugnssäker form.
Bred tomatsås på fisken och strö över ost. Gratinera mitt i ugnen ca 15 min.
Skala och finhacka lök och vitlök. Fräs löken i 1 msk olja ca 5 min. Tillsätt bönorna och låt dem fräsa med ca 3 min. Krydda med 1/2 tsk salt och 1 krm peppar.
Servera fisken med kokt, gärna pressad potatis och bönor.