Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Tomat- och sherrysill

Sill ska serveras kall. Förvara den i kylskåpet tills det är dags att servera.

Tomat- och sherrysillTomat- och sherrysillTomat- och sherrysill

Ingredienser

  • 2 pkt5-minuterssill- (à 420 g)
  • 1 dltacosås- mild eller chilisås
  • 1 dlketchup
  • 0,5 dldill- finhackad
  • 0,5 dlgräslök- finhackad
  • 0,5 dlrödlök- finhackad
  • 1 krmsvartpeppar- grovmald
  • 0,5 dlsherry- halvtorr

Garnering

  • gräslök- hackad
  • lök- hackad
  • dill- hackad

Gör så här

  1. Skölj filéerna och skär dem i bitar.

  2. Blanda samman resten av ingredienserna och vänd ner sillen. Låt den stå och mogna i kylen ca 2 timmar. Garnera sillen och servera.

Vad tyckte du om receptet?