Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Tomat- och parmesansalsa

God till grillat, men också på en skiva grillat bondbröd i väntan på den perfekta glödbädden.

Tomat- och parmesansalsaTomat- och parmesansalsaTomat- och parmesansalsa
Ove Lindfors

Ingredienser

  • 2 sttomater- stora mogna
  • 2 stsalladslökar
  • 1 stvitlöksklyfta- pressad
  • 3 mskbladpersilja- hackad
  • 2 mskolivolja
  • 1 dlparmesan- grovriven
  • flingsalt
  • peppar- nymald

Gör så här

  1. Dela tomaterna och skrapa ur kärnorna. Skär tomatköttet i små tärningar. Strimla salladslökarna.

  2. Blanda alla ingredienser och låt smakerna mogna en stund innan servering.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök