Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 13g
Protein: 39g
Kolhydrater: 42g
Ugnsrostade potatisstrimlor med dill och olivolja passar perfekt till tomat- och fiskpannan.
Sätt ugnen på 250°. Skölj och skär potatisen i skivor. Skär skivorna i tunna strimlor. Lägg dem i en långpanna med bakplåtspapper. Blanda väl med dill, olja, salt och peppar. Tillaga i övre delen av ugnen i ca 15 min tills de har fått fin färg.
Skär fisken i bitar. Koka upp tomatsoppan med salt och peppar i en rymlig kastrull. Lägg i fiskbitar och ärter och strö över dillfrö. Låt koka upp och sjud ca 5 min, tills fiskbitarna är genomkokta. Garnera med räkor och dillvippor. Servera med dillfritters.