Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Låt smakrika tomater sätta smak på en dressing och servera till en tomatsallad med avokado.
Skölj tomater, sallad och solrosskott till salladen. Låt dem rinna av på en handduk. Skär tomaterna i bitar. Dela, kärna ur och gröp ur avokadorna med en tesked till små kulor.
Lägg salladsbladen på ett fat. Riv den i bitar om du önskar det. Fördela tomater, bitar av mozzarella, avokado och solrosskott ovanpå.
Dressing: Skär tomaterna i mindre bitar, om de är stora. Skala schalottenlök och vitlök. Lägg grönsakerna i skålen till matberedaren med kniven monterad. Lägg bladen från basilikan i skålen. Kör till en finfördelad dressing. Smaka av med salt, peppar, honung, olivolja och vinäger. Skeda lite av dressingen över tomatsalladen. Servera resten vid sidan om.
Recept från Mitt kök