PS. Nu kan du prenumerera på tidningen Allt om Mat till extremt billigt kampanjpris!



Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Underbart goda vegoburgare! Burgarna med ris och tofu får en frasiga yta av panko. De har smak av ingefära och är knapriga av hackade cashewnötter.
Riv tofun på rivjärn eller smula sönder den. Mixa samman med ris, ingefära, soja, pressad vitlök, rismjöl och salt. Mixa precis tills allt är blandat.
Hacka cashewnötterna och blanda ner dem i färsen. Forma till fyra burgare. Vänd dem i panko och låt stå i kylen medan tillbehören förbereds.
Kimchi-slaw: Finstrimla kimchi och vitkål. Blanda med majonnäsen.
Halvera och mosa avokadon. Stek burgarna i olja ca 5 min på varje sida.
Lägg burgarna på bröden med sallad, koriander, avokado, skivade tomater och kimchi-slaw. Toppa med rödbetsgroddar.
PS. Nu kan du prenumerera på tidningen Allt om Mat till extremt billigt kampanjpris!