Läs också:
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på kladdkaka med Toblerone. En lite mjukseg kaka med mandelsmak av tobleronechoklad. Garnera med några extra bitar toblerone vid servering.
Sätt ugnen på 175°. Hacka chokladen. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt chokladen och rör tills den har smält.
Rör ner ägg och socker i kastrullen. Sikta i mjöl och kakao. Häll smeten i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter, klädd med bakplåtspapper i botten och med smorda kanter.
Grädda kakan mitt i ugnen i 12–14 min. Låt kallna.
Servera kakan med grädde och några extra bitar toblerone.
Läs också: