Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Tobleronefondue med exotiska frukter

Chokladfundue med Toblerone. Bara att skära frukt och smälta choklad. Klart!

Tobleronefondue med exotiska frukter
Tobleronefondue med exotiska frukter
Tobleronefondue med exotiska frukter

Tobleronefondue med exotiska frukter

  • 150 gtoblerone
  • 50 gmörk choklad- (70%)
  • 1 dlvispgrädde
  • 1,5 mskAmaretto (mandellikör)

Tillbehör

  • 0,5ananas
  • 1mango
  • 2kiwi
  • 18physalis

Gör så här

  1. Skär bort skalet och mittstocken på ananasen. Skala och skär bort kärnan på mangon. Skala kiwin. Vik upp blasten på physalisen. Skär ananas, mango och kiwi i bitar.

  2. Grovhacka chokladen. Koka upp grädden i en kastrull. Ta kastrullen åt sidan och lägg i chokladen. Rör tills den är helt smält.

  3. Rör ner amaretto. Servera fonduen tillsammans med frukten.

Vad tyckte du om receptet?