Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Toast med kräftor och champagne

En lyxigare variant på varm macka, toast med champagne och kräftor.

Toast med kräftor och champagne
Toast med kräftor och champagne
Toast med kräftor och champagne
Foto: Pernilla Wästberg

Ingredienser

  • 3äggulor
  • 1,5 dlchampagne
  • 150 gchèvreost
  • 2 dlvästerbottensost- riven
  • 4bröd- färskt
  • 20havskräftstjärtar

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.

  2. Blanda äggulor, champagne och ostarna och bred hälften av blandningen på bröden.

  3. Lägg på de skalade havskräftorna och bred sedan på resten av blandningen på mackan.

  4. Gratinera i ugnen på 200 grader eller grilla dem i grillen till dess att gratineringen fått lite färg.

  5. Garnera med dill och servera genast.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök