Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Toast med kallrökt lax och senapsdressing

Senapsdressingen rör du ihop på ett ögonblick, ett gott alternativ till de färdigköpta. 

Toast med kallrökt lax och senapsdressingToast med kallrökt lax och senapsdressingToast med kallrökt lax och senapsdressing

Ingredienser

  • 2vitt formbröd- skivor
  • 1 msksmör
  • 200 glax- rökt, tunt skuren
  • 1avokado
  • 40 grucola
  • 0,5 dlpinjenötter- torrostade
  • 1 krmsvartpeppar- nymald
  • 0,5citron

Dressing

  • 1 mskhonung- flytande
  • 2 msksenap- ljus, fransk
  • 3 mskolivolja
  • 1 krmsalt
  • 0,5 dldill- finhackad

Gör så här

  1. Kantskär brödet och dela det på mitten. Stek det snabbt i brynt smör på båda sidor.

  2. Rör ihop dressingen. Skala och skär avokadon i skivor.

  3. Fördela rucola och lax på brödet. Lägg på avokado och dressing. Strö över pinjenötter. Mal över svartpeppar. Servera med citron.

Vad tyckte du om receptet?