Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
King solo-vitlöken karamelliseras fint i stekpannan. Den får inte bli bränd, bara lätt gyllenbrun.
Gnid in köttet med timjan, 1 tsk salt samt peppar. Skala och skär sötpotatisen i bitar. Koka den mjuk.
Skala och skiva vitlöken mycket tunt. Hacka persiljan. Skär svampen i mindre bitar och fräs den i 1 msk olja. Strö på 1/2 tsk salt. Ställ åt sidan.
Fräs vitlöken på medelvärme i 1 msk olja ca 5 min, tills den får fin färg. Blanda ner persiljan.
Häll av vattnet från potatisen och mosa den tillsammans med vitlök och persiljefräs.
Stek köttet i 1 msk olja ca 4 min på varje sida. Servera med svamp, sötpotatisstomp och sallad. Ca 320 kcal per portion 14 g fett 30 g protein 14 g kolhydrater