Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Tikka masalasåsen är en tomatbaserad sås smaksatt med en massa kryddor och kryddblandningar som t ex garam masala, grön kardemumma och muskotblomma.
Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Skär osten i små tärningar. Tärna zucchinin. Skala och skär löken i klyftor.
Stek osten i 1/2 msk olja i en stekpanna tills den fått fin färg. Ta upp osten på ett fat. Stek zucchini och lök i 1/2 msk olja tills de fått fin färg. Krydda med 1/2 tsk salt och 1 krm peppar. Häll över såsen och 1 dl vatten. Blanda i osten. Låt puttra ca 5 min.
Hacka hälften av koriandern. Blanda koriandern med yoghurt och krydda med 2 krm salt och 1 krm peppar.
Strö resterande koriander över grytan och servera med ris och yoghurtsås.