Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Tian är en lättlagad grönsaksgratäng. God till fisk, kött och fågel eller som ensamrätt med en skiva bröd. Gratängen kan med fördel värmas och serveras dagen efter.
Sätt ugnen på 175 grader.
2 Tvätta grönsakerna. Skala löken. Skiva allt i tunna skivor.
Gnid in en gratängform med vitlöken. Strö över timjan och lägg på lökskivorna. Salta en aning. Droppa över lite olja.
Varva aubergine, squash och tomater över löken. Strö över timjan, salta och ringla över olivolja mellan varven. Täck med aluminiumfolie och grädda tills grönsakerna är mjuka.
Recept från Mitt kök