Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Thaiwok med revbensspjäll och rödkål


Rödkål och revbensspjäll passar perfekt i en wok smaksatt med vitlök, ingefära röd chilipasta och lime.

Thaiwok med revbensspjäll och rödkål

Thaiwok med revbensspjäll och rödkål

Thaiwok med revbensspjäll och rödkål

THOMAS CARLéN

Ingredienser

  • 1 klyftarödkål
  • 250 gwokgrönsaker- frysta
  • 2 mskolja
  • 1vitlöksklyfta
  • 2 cmingefära
  • 300 gkött- stekt av revbensspjäll
  • 1 tsksambal oelek
  • 0,5lime- pressad saft
  • koriander- färsk
  • teriyakisås
  • äggnudlar- kokta

Gör så här

  1. Strimla rödkålen. Skala och finhacka vitlök och ingefära. Fräs vitlök och ingefära i olja i en stor stekpanna.

  2. Tillsätt rödkål och wokgrönsaker och fräs grönsakerna mjuka. Skär köttet i avlånga tunna stavar och woka tillsammans med grönsakerna.

  3. Krydda med sambal oelek och pressad lime. Låt allt bli varmt.

  4. Servera med kokta äggnudlar, koriander och teriyakisås.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök