Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Frasiga små thailändska vårrullar med sweet chilisås är en perfekt sidorätt till din thailändska middag! Servera som förrätt eller sidorätt till din Thai Chicken Curry.
Skala och strimla morötterna, pressa vitlöken, tärna svampen, rensa och skiva salladslöken och hacka chilin.
Woka grönsakerna i olja tills de fått färg.
Koka upp vatten och lägg i glasnudlarna, låt koka i ca 30 sekunder.
Ta upp dem och häll av vattnet, blanda sen ner dem i röran i woken.
Häll på sojan och ta pannan från värmen.
Lägg Spring-roll degen på arbetsbänken och fördela röran på dem (en och en). Vik över den ena kanten av degen, pensla kanterna med vatten, vik och rulla ihop. Fritera sedan vårrullarna (alternativt pensla med olja och tillaga i ugnen) och servera!