Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Snabb thaimat hemma. Thailändsk soppa med kokosmjölk och kyckling som smakar som i Thailand. Pak soi kan bytas ut mot spenat eller mangold.
Finstrimla kycklingfiléerna. Dela, kärna ur och strimla pepparfrukten och paprikan. Ansa och skiva salladslöken.
Fräs kyckling och pepparfrukt under omrörning i oljan ca 3 min. Krydda med salt. Tillsätt buljongen, paprikan och salladslöken. Blanda i kokosmjölken. Koka upp soppan under omrörning.
Skär pak soi i bitar och lägg i soppan. Koka ca 2 min. Smaka av soppan med fisksåsen.
Ta grytan från värmen. Blanda i grovhackade ärtskott och korianderblad.
Servera soppan med limeklyftor.