Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på thaikycklingsallad. Knaprigt och krispigt med friska asiatiska smaker. Komplettera gärna med lite färsk koriander på toppen.
Skala och finhacka vitlöken. Stek färsen i olja i en stekpanna ca 5 min. Tillsätt vitlök mot slutet. Smaka av med citronsaft, fisksås och peppar. Låt svalna.
Dressing: Dela, kärna ur och finstrimla chilin. Blanda alla ingredienser till dressingen.
Ansa och strimla löken tunt. Kärna ur, skala och skär avokadon i grova bitar. Skölj salladen. Blanda lök, avokado och sallad i en skål.
Fördela kycklingfärsen över salladen och ringla över dressing. Strö över jordnötter och servera.