Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Salladen är saftig av fint strimlade rättika och morötter och har en frisk smak av lime och chili. Servera i små salladsblad. Rättikan kan ibland vara ganska skarp, så provsmaka innan du blandar den med övriga ingredienser. Rättikan ska ha en mild smak, då blir det som godast.
Dressing: Blanda vinäger och fisksås. Skala och pressa i vit-löken. Låt stå i 2–3 min. Blanda i resten av ingredienserna.
Strimla kycklingköttet. Skala och finstrimla morötterna och rättikan. Kärna ur paprikan och finstrimla den. Kärna ur chilin och skär den först in tunna strimlor, sedan i små bitar.
Strimla myntabladen och hälften av koriandern. Blanda alla -ingredienserna till salladen.
Plocka isär salladsbladen. Skölj och torka salladsbladen. Lägg kycklingsalladen i bladen strax före servering. Garnera med resterande koriander.