Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En fantastiskt god gurksallad med ingefära, mynta, fisksås, lime och chili till din thailändska middag. Servera den tillsammans med en Thai Chicken Curry!
Börja med att strimla gurkan.
Skala och hacka rödlök och vitlök. Tärna rödlöken och hacka vitlöken fint. Skala ingefäran och riv den fint. Skölj och torka av myntabladen och strimla dem.
Lägg i gurkan i en bunke och strö över rödlöken, myntan och ingefäran.
Pressa limefrukterna. Blanda limesaften med olja och fisksås och vispa ihop.
Rör ner vitlöken i dressingen och krydda med socker, salt och peppar. Droppa dressingen över salladen.
Ansa och kärna ur chilin, skär den i fina strimlor och strö över salladen. Servera!