Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på thaigryta med kyckling och röd curry. En lättlagad rätt med mycket smak.
Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
Skär kycklingköttet i strimlor. Bryn det i en stekpanna eller wok med olja.
Skala och finhacka vitlöken och ingefära och rör ner i pannan. Låt det fräsa i 2 minuter. Tillsätt currypasta, soja, limesaft och råströsocker och rör om.
Späd med kycklingfond, fisksås och kokosmjölk. Låt grytan sjuda, cirka 8 minuter. Servera med kokt jasminris. Garnera med koriander och chili.
Recept från Mitt kök