Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Thai currypastan är stark och kryddig, smaksätt soppan efter tycke och smak.
Koka upp vattnet med buljongtärningarna i en gryta. Lägg i kycklingfiléerna och låt koka under lock ca 25 min tills kycklingen är genomkokt. Ta upp kycklingfiléerna på en tallrik.
Kärna ur och skär paprikan i bitar. Lägg dem i buljongen och tillsätt kokosmjölk och currypasta. Låt koka ca 5 min. Håll buljongen varm.
Skiva kycklingfiléerna. Ansa och skär salladslöken i tunna skivor. Dela, kärna ur och skiva chilifrukten.
Mjukkoka, skala och halvera äggen.
Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen och låt dem rinna av i ett durkslag.
Fördela nudlarna i portionsskålar. Lägg på kyckling, salladslök och spenat. Häll över den heta buljongen med paprikan. Toppa med ägghalvor, chili och koriander. Garnera soppan med sesamfrön och servera.
Recept från Mitt kök