Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Thai Chicken Curry på nolltid

Med vår Thai Curry grytbas gör du en färdig Chicken Curry på nolltid. Vi har redan fixat den thailändska basen åt dig med kokosmjölk, lök, paprika, vitkål, blomkål, ingefära, kikärter, gröna ärter, citrongräs, vitlök, koriander och chili. Saltet har vi utelämnat, men vi litar på att du fixar resten själv!

Thai Chicken Curry på nolltidThai Chicken Curry på nolltidThai Chicken Curry på nolltid

Ingredienser

  • 500 gGoGren Thai Curry
  • 400 gkycklinglårfilé- eller kycklingbröstfilé
  • salt

Gör så här

  1. Strimla och stek kycklingen.

  2. Tillsätt Thai Curry, låt sjuda.

  3. Smaka av med salt och servera med kokosris, thaigurksallad, thailändska vårrullar och wokade grönsaker.

Vad tyckte du om receptet?