Gör en het chili utan kött. Perfekt gryta att laga till många året runt.
Recept ur "Grytor – från lättlagat till lyx" av Lena Söderström.
Ingredienser
Tänk på:- När du ändrar antalet portioner så kan tillagningstiden ändras. Den är beräknad efter grundreceptet.
- Det är bara måtten till vänster, före ingrediensen, som räknas om. Inte det som kan stå i parentesen efter.
Till garnering och servering
Vad tyckte du om receptet?
TIPS! Tänk på att kryddor varierar i styrka och smak. Det gäller att smaka sig fram. Den som vill kan smaka av grytan med 1–2 tsk kakaopulver eller 1 ruta mörk choklad. Om man vill ha con (med) carne (kött) blir det gott att blanda i 500 g brynt färs eller råkorv i grytan tillsammans med bönor och majs.
Recept från Mitt kök
Andra populära recept inom Grönsaker & Ärter och bönor