Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Tempurafriterad Bounty med frukt och bär

Tempurafriterad Bounty med frukt och bär är skojigt, gott och enkelt! Bountybitarna hittar du i lösgodishyllan.

Tempurafriterad Bounty med frukt och bär
Tempurafriterad Bounty med frukt och bär
Tempurafriterad Bounty med frukt och bär
Foto: Helén Pe

Ingredienser

  • 12Bounty chokladbitar- små
  • 0,5 förptempura frityrmix- (à 140 g)
  • 6 dlrapsolja

Tillbehör

  • frukt och bär- valfria, t ex gul kiwi, passionsfrukt, litchi, physalis, hallon

Gör så här

  1. Förbered frukten och lägg den på ett fat eller en skärbräda.

  2. Vispa ihop tempuramixen enligt anvisning på förpackningen. Hetta upp oljan i en gryta till 160°.

  3. Doppa chokladbitarna i frityrsmeten och fritera dem hastigt, några i taget, ca 15 sekunder, tills de fått fin färg. Ta upp med hålslev och lägg på hushållspapper.

  4. Servera den friterade Bountyn direkt med frukt och bär.

Vad tyckte du om receptet?