Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Paj är alltid bra bjudmat. Tryck ut pajdegen i formarna i god tid och förvara i kylen. Sen är det enkelt att grädda dem samma dag de ska ätas. Servera tarteletterna varma, ljumma eller kalla.
Hacka ihop mjöl, smör och salt till en smulig massa.
Arbeta in keson till en deg. Dela degen i 20 bitar.
Tryck ut degbitarna i 20 små aluminiumformar. Nagga bottnarna med en gaffel. Ställ i kylen minst 1 timme.
Sätt ugnen på 200 grader. Ställ formarna på en plåt.
Fördela fårfiol och ost i pajformarna. Vispa ihop ägg, grädde, pepparrot och salt.
Häll äggstanningen i pajformarna. Grädda pajerna i mitten av ugnen
25 minuter.
Recept från Mitt kök