Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Tandoorikassler med grönsaker

Tandooripasta, som man köper i glasburk, sprider indiska dofter i köket.

Tandoorikassler med grönsakerTandoorikassler med grönsakerTandoorikassler med grönsaker

Ingredienser

  • 200 gkassler- benfri
  • 1 tsktandooripasta
  • 1 mskyoghurt- mild
  • 1paprika
  • 1purjolök
  • 1squash- (300 g)
  • 0,5 mskolja
  • 0,5 tsksalt
  • 1 krmsvartpeppar

Tillbehör

  • 1 dlyoghurt- mild
  • 300 gris- kokt

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Skär kasslern i skivor och lägg den på ett ugnssäkert fat.

  2. Blanda tandooripasta och 1 msk yoghurt. Pensla det över kasslern.

  3. Kärna ur paprikorna. Skär paprika, purjolök och squash i bitar.

  4. Stek kasslern i övre delen av ugnen ca 5 minuter.

  5. Stek grönsakerna i olja i en stekpanna med beläggning. Servera till kasslern med yoghurt och ris.

Vad tyckte du om receptet?